WEBOLDAL és webshop készítés

CMS rendszerű weboldalak készítése (Joomla, WordPress, Drupal)

Felmérjük az igényeket, amennyiben nem rendelkezik céges arculattal, szívesen vállalunk.

Weboldalak, amelyek karbantartásra, megújításra szorulnak megcsináljuk az adott trendnek megfelelően.

MÁR MA KÉSZÍTTESSE EL EGYEDI webshopját, WEBOLDALÁT!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, ÜZEMELTETÉS

Sok az internetező csípjük meg őket!

Az internetet egyre többen használják Magyarország lakosságának a 75%-a. El kell érni a célközönséget egy egyénreszabott weboldallal.

CMS oldalakkal dolgozom

Tapasztalataim alapján szükség van egy olyan weboldalra ami gyors, áttekinthető és bármikor megváltoztatható és biztonságos, ezt adja nekünk a CMS tartalomkezelő rendszer.

Weboldal készítés menete

  1. Személyes konzultáció az elképzelésről és a kuncsaftkörről. Kiket szólítunk meg?
  2. Arculat kialakítása, beillesztése az oldalba
  3. Weboldal programozása
  4. Utómunka, tesztelés
  5. Weboldal átadása, befejezés

Milyen oldalakat készítek?

  • Kis-és Középvállalkozásoknak
  • Egyéni vállalkozóknak
  • Bloggereknek, Vloggereknek
  • Landing page, bemutatkozó oldalak

Szeretnél egy olyan honlapot, amely egyből megfogja a látogatót? Egy olyat, mely méltó a vállalkozásodhoz és minden paraméterében megfelel a modern kor követelményeinek?

A megoldás a WordPress! A WordPress keretrendszer a világ legelterjettebb CMS rendszere, közel 75 millió weboldal használja. Ennyi felhasználó nem tévedhet! Én 14 éve foglalkozok WordPress alapú honlapok készítésével, így tökéletesen ismerem a lehetőségek széles tárházát.

Árak

Weboldalaink készítésénél tényszerű a komplex, magas szintű tervezés. Részlet szerves része a web fejlesztésnek az intuitív architektúra – és ez nagyban befolyásolja az árakat. Például vannak olyan lehetőségek a honlapokon amit kifejezetten kedvelnek a felhasználók, és mi jól tudjuk mik ezek. A jó honlap kommunikál! Mi életre tudunk kelteni minden weboldalt. Sajnos a website építés összetettségéből adódóan rengeteg kérdés van amire lehet válaszolni, és még több kérdés van amire nem tudunk.

Az Ön Szubjektív elképzeléseitől és igényeitől függ majdnem minden.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Pontos információkért és árajánlatért kérem, telefonon, e-mailben vagy a kapcsolat menüpont alatt érdeklődjön!

Az alábbi dolgok mindenképpen belekerülnek az oldalakba

1. Reszponzív, mobilbarát webdesign

WordPress weblap készítést csak úgy vállalok, ha én készítem hozzá a sablont is. Mivel ez az egyik leginkább munkaigényes feladat, ez az ár jó részét teszi ki. A weboldalod használhatósága, biztonsága, gyorsasága és egyedisége azonban ezen múlik.

2. GDPR kompatibilis süti figyelmeztetés és adatkezelési tájékoztató

Mivel ez EU előírás, az alap bemutatkozó weboldalok szerves része, benne van az árban.

3. Az első 10 menüpont kialakítása

A céged igényeinek, szolgáltatásainak vagy termékeinek megfelelően az első 10 menüpont kialakítása benne van a csomagban. Ez bemutatkozó weboldalok esetén elegendő. SEO weboldalok esetén pedig meg lehet kezdeni a linképítési munkákat ezekre a menüpontokra.

4. Szövegek képek feltöltése:

A bemutatkozó weboldal árában az általad megírt szövegek és a tőled kapott képek feltöltése van benne. A keresőoptimalizált SEO csomagban az első 10 menüpont szövegének megírása is benne van, azok feltöltésével együtt. A tövábbi szövegek és képek feltöltését megrendelheted szolgáltatásként. Az ajánlat kérés után telefonnon felhívlak, hogy megbeszéjük az igényeid. Ezek után tudok végleges árajánlatot adni.

REFERENCIÁK

Kapcsolat

Ajánlatkérés weboldal készítésre

A *-gal megjelölt rész kitöltése kötelező